Babičkina sviečková na smotane – chuť, ktorá nikdy nezostarne.
Zmes zeleniny a korenia dodá sviečkovej omáčke presne tú tradičnú, bohatú chuť, akú si pamätáme z nedelných obedov u babičky. Vôňa cibule, sladkej karotky, petržlenu a zeleru sa tu dokonale spája s jemne pikantným čiernym korením, novým korením a bobkovým listom.
S touto zmesou bude príprava sviečkovej jednoduchšia a rýchlejšia .
Dávkovanie:
Na prípravu klasickej sviečkovej na smotane odporúčame použiť 1–2 polievkové lyžice zmesi na 500 ml omáčky. Zmes nasypte spolu so zeleninou na začiatku varenia a nechajte spolu restovať, aby sa koreniny uvoľnili. Podľa chuti môžete pridať ešte počas varenia.
Zloženie:
Cibuľa, mrkva, glutaman sodný, zeler, petržlen, cukor.
Skladovanie:
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
Teplota max. 24°C a vlhkost max. 75%.
Minimálna trvanlivosť:
Uvedená na obale výrobku.
Alergény:
Môže obsahovať alergény: lepok, horčica, zeler, sezam, vajcia a mlieko.
