Babkin výpek – zmes na bravčové pečené mäso
Poctivá zmes na bravčové kotlety, krkovičku aj koleno – soľ, cesnak, čierne korenie, kmín a koriander.
Chuť, ktorú si pamätáte z nedeľného obeda u babky.
Pravá vôňa výpeku z rúry, čo rozvonia celú kuchyňu.
Zmes je ideálna na:
- pečenie bravčového mäsa (kotlety, krkovička, rebierka, koleno)
- dochutenie výpekov, gulášov a vývarov
- dusené i grilované mäso
Stačí 1–2 čajové lyžičky na 500 g mäsa – a výsledok je neodolateľný
Zloženie:
Soľ max. 51 %, cesnak granulovaný, čierne korenie, kmín drvený, koriander mletý.
Môže obsahovať stopy lepku, sóje, horčice, zeleru, sezamu, vajec a mlieka.
Bez glutamanu • Bez konzervantov • Ručne miešané